Commercieel medewerker binnendienst verkoop & verhuur

Wat ga je als Commercieel Medewerker Binnendienst verkoop & verhuur doen?

Je luistert naar de wensen en behoeften van de klant en geeft vervolgens gericht informatie en advies. Als Commercieel Medewerker Binnendienst verkoop & verhuur onderhoud je (commerciële) contacten met klanten en andere afdelingen binnen Euro Trade. In jouw functie werk je nauw samen met de accountmanagers. Je voert zowel commerciële als administratieve taken uit. In grote lijnen ben je als Commercieel Medewerker Binnendienst verkoop & verhuur met de volgende werkzaamheden bezig:

 • Informatie over klanten, prospect en assortiment uitwisselen met accountmanager;
 • Aanvragen van klanten m.b.t. offertes, productieprijzen enz. in behandeling nemen;
 • Samenstellen, begeleiden en opvolgen van offertes;
 • Het omzetten van verkoop & verhuur offertes naar orders.
 • Huur & verkoop orders geheel opvolgen en bewaken.
 • Het maken van inkoop orders.
 • Het factureren van de verkoop & verhuur orders.
 • Klantinformatie analyseren en up-to-date houden.

We hopen dat het niet vaak voorkomt, maar is er een klacht dan zal jij deze afwerken conform de geldende procedures. Ook zal jij werkoverleggen en maandelijkse vergaderingen bijwonen.

Wat verwachten wij van een Commercieel Medewerker Binnendienst verkoop & verhuur?

Omdat jij continu met klanten in contact staat, weet jij maar al te goed hoe je de behoeften en wensen kan achterhalen en daarop inspeelt. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je neemt initiatief en kan zonder hulp van anderen diverse acties/taken afhandelen. Om de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst verkoop & verhuur zo goed mogelijk uit te voeren is het handig dat jij:

 • Een technische achtergrond hebt, of in ieder geval bereid bent dit te leren.
 • Nederlands in woord en geschrift goed beheerst.
 • Goed bent met Microsoft office.
 • Pro actief bent en graag een extra stapje doet.
 • Energie krijgt van dynamische werkzaamheden

Waar kom je als Commercieel Medewerker Binnendienst verkoop & verhuur  te werken?

Euro Trade is een bedrijf dat 15 jaar geleden is opgericht en in 2020 42 medewerkers heeft.

Het bedrijf kent de echte Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen’

Euro Trade is een allround gereedschappenleverancier, gespecialiseerd in onder andere: pneumatisch, hydraulisch, elektrisch en handgereedschap. Ook hijs & hef, compressoren, hefsystemen, lassen & snijden, trappen & ladders, blower & ventilatoren, bolting equipment, manometers en verbruiksartikelen behoren tot ons assortiment.

Naast verkoop, hebben wij ook een eigen verhuur afdeling en zijn wij instaat alles wat wij verkopen ook te verhuren. Lukt dit niet uit onze eigen huurvloot dan organiseren wij dit via één onze partners.

Trots zijn wij ook op onze service afdeling. Want naast verkopen en verhuren kunnen wij alles wat wij aanbieden en zelf nog meer ook repareren, onderhouden, keuren en kalibreren.

Met een 20 tal monteurs en een 24/7 service dienst zijn wij altijd instaat onze klant te bedienen op locatie of in onze eigen werkplaats.

Euro Trade is actief in verschillende branches zoals: Energy, Petro chemical, Ship Building, Offshore, Infra, Construction, Industrial services, Aerospace, Cargo, Automotive etc.

Euro Trade streeft ernaar haar klanten totaal te ontzorgen.

Dit doen wij door iedere dag ons voor 110% in te zetten en er met elkaar alles aan te doen om onze klanten van dienst te zijn. Niets is ons gek genoeg en gaan iedere uitdaging lachend aan.

Interesse?

Heb je interesse en wil je solliciteren op de rol als Commercieel Medewerker Binnendienst verkoop & verhuur bij Euro Trade? Stuur jou CV met (korte) motivatie naar info@eurotrade.nl