Een veilige werkplaats met zwenkarmen bij GVB Amsterdam

GVB Amsterdam

GVB Amsterdam is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf en verzorgt het openbaar vervoer in de gemeenten Amsterdam, Diemen, Weesp en Duivendrecht. Het GVB exploiteert 14 tramlijnen, 5 metrolijnen, 32 buslijnen en 9 veerdiensten. Voor een veilige werkplaats had de klant behoefte aan een installatie die alle draden, kabels en snoeren op één plek behoudt en gemakkelijk manoeuvreert tijdens de werkzaamheden.

Zwenkarmen

Euro Trade heeft samen met GVB Amsterdam een viertal zwenkarmen ontworpen waarop alle kabels en haspels uit de werkplaats gemonteerd zijn. De zwenkarmen zijn compleet op maat gerealiseerd en voorzien van perslucht, stroom, gas en lasdampafzuiging.

Door middel van kwalitatief hoogstaand materiaal en een uitgebreide service voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@eurotrade.nl of via +31 (0)10-501 83 20.