Hefkolommen in de werkplaats van RET Kleiweg

RET

De locatie van de RET Kleiweg omvat een uitgebreide werkplaats in Rotterdam. Hier worden tram- en metrostellen (onder andere de randstadrail) onderhouden en gerepareerd. Om de voertuigen tot zekere hoogte te kunnen heffen hadden ze behoefte aan een professioneel hefsysteem.

Hefkolommen

Euro Trade heeft vaste klant RET voorzien van een set hefkolommen in de werkplaats. Hierbij is voor een gemakkelijke bediening en het uitvoeren van de reparatiewerkzaamheden een IME-Autolift geplaatst.

Door middel van kwalitatief hoogstaand materiaal en een uitgebreide service voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@eurotrade.nl of via +31 (0)10-501 83 20.