Compressoren voor Heerema Vlissingen

Heerema Vlissingen

De locatie van Heerema Vlissingen is speciaal ingericht voor het uitvoeren van EPC(I) van offshore constructies. De vestiging in Vlissingen is strategisch gelegen op een bedrijventerrein in de haven van Vlissingen. De werf van 200.000 m2 heeft een kade van 720 meter en is geschikt voor ladingen tot 20.000 ton. Om te voldoen aan de grote persluchtbehoefte hebben wij onderzocht hoeveel afname er was en een complete nieuwe installatie geleverd. Die bestaat uit 2 stuks  132 kw Ingersoll Rand compressoren in een 20 ft. container ingebouwd. Ook de persluchtbehandeling d.m.v. een adsorbtiedroger  hebben wij verzorgt ook deze is in een container ingebouwd.

Compressoren

Euro Trade heeft aan de hand van de belangen van de klant vakkundig twee 132 KW compressoren geïnstalleerd en deze geleverd in 20 ft zeecontainers.

Door middel van kwalitatief hoogstaand materiaal en een uitgebreide service voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@eurotrade.nl of via +31 (0)10-501 83 20.