Diensten

Onderhoud & Service

Zowel bij ons in de werkplaats in Rhoon, als met onze mobiele werkplaats bij u op locatie, kunnen wij onderhoud en reparaties uitvoeren. Preventief (planmatig) onderhoud en correctief onderhoud aan uw materialen en gereedschappen. 

Denk aan uw: 

Onderhoud compressoren

Een compressor perst onder hoge druk een gas - in de meeste gevallen lucht - samen, waarna deze lucht kan worden gebruikt voor allerlei verschillende toepassingen, zoals perslucht. Omdat er wordt gewerkt met lucht onder hoge druk, is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd aan een compressor. Mankementen kunnen namelijk leiden tot gevaarlijke situaties. 

Hijs- en hefmiddelen service 

Om uw hijs- en hefmiddelen weer in topconditie te brengen, beschikt Euro Trade over alle faciliteiten in eigen huis. Alle hijsmiddelen worden gedemonteerd, geïnspecteerd, waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, gemonteerd en tot slot uitvoerig getest.  Klaar voor een veilig en probleemloos gebruik!  Door de ruime ervaring zorgt Euro Trade ervoor dat geen enkel type of merk een probleem vormt. 

Onderhoud Lasapparaten 

Lasapparaten onderhouden is voor de continuïteit en kosten besparingen op lange termijn van belang, maar de belangrijkste reden is toch wel de veilige werkomstandigheden voor uzelf en/of werknemers.  Zodra je merkt dat het lasapparaat begint te stotteren of een niet meer zo mooie las geeft, is dit het teken voor onderhoud aan het lasapparaat. Juist als je in een vroeg stadium al kleine materialen laat vervangen of zelf vervangt, voorkomt het uiteindelijk dat de gehele lastoorts of andere duurdere materialen vervangen moeten worden. Zoals in elk apparaat, moeten onderdelen soms vervangen worden, puur door slijtage. 

Onderhoud pneumatisch en hydraulisch gereedschap 

Pneumatisch gereedschap

Tijdig onderhoud van uw pneumatisch gereedschap verlengt de levensduur van uw momentsleutels en ander luchtgereedschap, en zorgt dat het veilig, schoon en betrouwbaar blijft werken. Wij voeren voor alle merken persluchtgereedschap, waaronder Ingersoll Rand. Atlas Copco en Dessoutter, onderhoudswerkzaamheden uit. Deze onderhoudsdiensten omvatten onder meer het controleren van de luchtaansluitingen en bewegende delen en het reinigen, smeren en vervangen van onderdelen, indien noodzakelijk. 

Hydraulisch gereedschap

Euro Trade is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan hydraulisch gereedschap. Wanneer u uw gereedschap tijdig laat onderhouden of repareren, kan dit de levensduur van de apparatuur aanzienlijk verlengen en bespaart u kosten. Een team van gekwalificeerde en ervaren servicemonteurs zorgt dat uw hydraulisch gereedschap na onderhoud of reparatie weer optimaal werkt. Veel voorkomende werkzaamheden bij het repareren van hydraulisch gereedschap zijn aanpassingen van het materiaal. Ook verbetering van plunjerassen, geleiders en de algehele werking zijn regelmatig terugkerende werkzaamheden. De cilinders worden volgens fabrieksspecificatie onderhouden, gerepareerd en getest. Wij beschikken over gekwalificeerde testapparatuur om onder andere pompdruk en statische vijzeldruk te meten . 

Contact

Onderhoud & Service
Terug naar overzicht