Over ons

ALLROUND GEREEDSCHAPPEN LEVERANCIER

Als allround gereedschappenleverancier zijn wij gespecialiseerd in pneumatisch, hydraulisch, elektrisch en mechanisch gereedschap. Ook hijs- en hefgereedschappen en hefsystemen voor rail bedrijven behoren tot ons specialisme. Tevens verzorgen wij een zeer breed assortiment gericht op industrie, on- en offshore, luchtvaart en calamiteitendiensten. Met vertegenwoordigingen van tientallen grote professionele merken kunnen wij u veelal direct uit voorraad leveren.

Kennis van zaken is vanzelfsprekend en een groot aantal gerenommeerde klanten in de Benelux zorgen ervoor dat zij, naast een gedegen advies, ook de uitvoering en het voorbereiden van productieprocessen samen met Euro Trade gecontroleerd aanpakken. Op maat gemaakte tools en aanpassen van speciale gereedschappen voor het klinken, monteren en bewerken van metalen en composieten voor o.a. aerospace klanten is ons dagelijks werk.

ALLROUND SUPPLIER

Ons dagelijks contact met vele leveranciers wereldwijd maakt onze (en uiteindelijk uw) kennis veel breder en derhalve kunnen wij u terdege helpen een juiste oplossing te vinden voor al uw gereedschapsproblemen. Snelle 24/7 service van onze eigen servicedienst en onderhoud op locatie zorgen ervoor dat wij een ”allround supplier” zijn.

Producten worden geleverd met een certificaat en geregistreerd in ons “Tool Management systeem”. Dit is speciaal voor onze klanten ontwikkeld om online, vanaf elke gewenste plek, alle door ons voor u geregistreerde tools, certificaten, keuringsdata en desgewenst de locatie in te kunnen zien. Wij zijn uiteraard ISO 9001: 2015 en VCA gecertificeerd.

VOORDELEN EURO TRADE

  • Snelle, vakkundige en kostenbesparende service
  • Reparatie en/of onderhoud van alle merken, ook op locatie
  • Keuringen van hijs-, hef-, pneumatisch-, elektrisch-, hydraulisch gereedschap.
  • Niet merk gebonden
  • 24-uurs dienst, ook op locatie.
  • Eventueel vervangende tools
  • Tool Management: online inzage in keuringsdata, certificaten en een
    overzicht van de locatie van uw tools
  • Eigen 24/7 bezorgdienst