Toolmanagement

Tool Management is speciaal ontwikkeld voor de klanten van Euro Trade.
Hierin wordt een overzicht bijgehouden van alle tools per klant en op welke locatie ze zich bevinden. 

Tool Management

Tool Management is speciaal ontwikkeld voor de klanten van Euro Trade.  Hierin wordt een overzicht bijgehouden van alle tools per klant en op welke locatie ze zich bevinden. 

Alle binnenkomende en uitgaande tools worden door ons geregistreerd en krijgen een uniek identificatie nummer, ongeacht of het verkoop of service betreft. Tool Management kan dus worden gezien als een overzicht waarin, na inloggen, alle details en bijbehorende rapporten en certificaten per tool kunnen worden bekeken.                                       

Keuringen & certificaten

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om keuringen en certificaten te bekijken en deze ook op locatie af te drukken. Verder zijn technische gegevens, tekeningen en actuele statussen van de tools terug te vinden. Ook kan er een overzicht gemaakt worden van de tools die binnenkort gekeurd moeten worden, of reeds de keuringsdatum gepasseerd zijn.  

Euro Trade werkt continu aan verbetering van dit systeem en kan wanneer nodig "turn key" aanpassingen maken. Inloggen kunt u doen door rechtsboven op: “Inloggen” te klikken en uw gebruikersnaam/wachtwoord in te voeren. 

Voor eventuele vragen en/of het aanvragen van een inlogcode:

  T:  010-501 83 20 E:  info@eurotrade.nl

Ga naar Toolmanagement